Av. Montserrat 20 - 17165 La Cellera de Ter (Girona) Tel. 972421902

ajuntament-escut-PNG-petita.png

Ajuntament de la Cellera de Ter

SERVEI CONCERTAT DE RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS

L’Ajuntament de la Cellera de Ter posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes el servei de recollida de mobles vells, electrodomèstics que no continguin substàncies perilloses i altres voluminosos en general.

 1. L’empresa UTE PaP La Cellera de Ter és l’encarregada de la recollida dels residus voluminosos domèstics, amb exclusió de qualsevol tipus de residus de naturalesa industrial o comercial.
 2. El servei es prestarà prèvia concertació telefònica a l’Ajuntament o omplint el formulari que trobareu en aquesta pàgina
 3. El servei es portarà a terme el primer i tercer dissabte de cada mes. L’horari de recollida serà diürn, entre el període de 8:00h a 14:00h.
 4. L’Ajuntament i l’empresa que s’encarrega del servei enregistrarà les següents dades de la persona que sol·liciti el servei:
 • Adreça electrònica (a on rebreu la copia del formulari que heu omplert)
 • Nom i Cognoms de la persona de contacte
 • Adreça 
 • Horari en que deixarà el residus voluminosos.
 • Quantitat i descripció simple dels voluminosos que deixarà
 • Fotografia (no obligatòria) 
 1. Els voluminosos s’hauran de deixar a la façana, si no entorpeixen el pas, el matí corresponent al dia de la recollida, o en cas de necessitat, a la tarda del dia anterior a la recollida.
 2. L’usuari del servei està obligat a desmuntar aquelles parts del voluminós que puguin separar-se, per tal de facilitar les feines dels operaris i a dipositar-les el més a prop possible de la porta de l’habitatge.
 3. Es recolliran un màxim de 5 elements per habitatge(brssa, deixalles, deixalleria, trastos)

CLICA PER ACCEDIR AL FORMULARI

Per més informació o dubtes us podeu posar en contacte a través del correu-e:
paplacelleradeter@stf.cat